CONTACTE: 675 924 240

Política de privacitat

Política de privacitat

El text que tens davant teu explica què, com i per què utilitzem la teva informació quan visites aquesta web o contractes alguns dels nostres serveis. La teva privacitat és molt important per a nosaltres, i mai farem un ús indegut de la informació personal que ens confies. Et convidem a llegir detingudament aquests termes abans de facilitar les teves dades personals en aquesta web. L’enviament de les teves dades a través dels formularis de contacte habilitats en aquesta web suposen l’acceptació de la present Política de privacitat i el consentiment al tractament de les teves dades per part de NIU RURAL SL en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de privacitat.

Et convidem a llegir detingudament aquests termes abans de facilitar les teves dades personals en aquesta web. Si tens qualsevol dubte o pregunta sobre el tractament de les teves dades personals o qualsevol altre aspecte inclòs en la present Política de Privacitat pots contactar amb nosaltres per e-mail (info@niurural.com), o mitjançant l’enviament d’una comunicació per escrit a: Carrer Major 15 43428 Les Piles

La teva privacitat i els teus drets es respecten en aquesta web. En aquesta web es respecten i cuiden les dades personals dels usuaris. Com a usuari has de saber que els teus drets estan garantits. Ens hem esforçat a crear un espai segur i de confiança i per això volem compartir els nostres principis respecte al tractament de les teves dades.

Mai sol·licitem informació personal tret que realment sigui necessària per a prestar-te els serveis que requereixis. Mai compartim informació personal dels nostres usuaris amb ningú, excepte per a complir amb la llei o en cas que compti amb la teva autorització expressa. Mai utilitzem les teves dades personals amb una finalitat diferent de l’expressada en aquesta política de privacitat. La present Política de Privacitat pot variar en funció d’exigències legislatives o d’autoregulació, per la qual cosa s’aconsella als usuaris que la visitin periòdicament. Serà aplicable en cas que els usuaris decideixin facilitar-nos les seves dades de caràcter personal per mitjà dels formularis de contacte habilitats a aquest efecte en la web.

Responsable del tractament de les teves dades personals

Identitat del Responsable: NIU RURAL SL

Nom Comercial: NIIU RURAL SL

Direcció: Carrer Major 15 Correu electrònic: info@niurural.com Domicili fiscal: Carrer Major, 15

43428 Les Piles

Numero fiscal: B67788711

Principis que aplicarem a la teva informació personal

En el tractament de les teves dades personals, aplicarem els següents principis que s’ajusten a les exigències del RGPD :

 • Principi de licitud, lleialtat i transparència.
 • Les teves dades seran tractades de conformitat a la normativa vigent sobre protecció de dades i amb total transparència.
 • Principi de limitació de la finalitat: Les dades seran recollides amb finalitats determinats, explícits i legítims, i no seran tractats posteriorment de manera incompatible amb aquestes finalitats sense prèvia autorització.
 • Principi de minimització de dades: Només sol·licitarem dades estrictament necessàries per a la finalitat del tractament, i procurarem que siguin exactes i estiguin actualitzats.
 • Principi de limitació del termini de conservació: Les dades personals proporcionades es conservaran durant el temps estrictament necessari per a complir amb la finalitat per la qual es van recaptar, per a complir amb una obligació legal i/o mentre no se sol·liciti la seva supressió per l’interessat.
 • En el cas de subscripcions, periòdicament revisarem les nostres llistes i eliminarem aquells registres inactius durant un temps considerable.
 • Principi d’integritat i confidencialitat: Les teves dades seran tractades de tal manera que es garanteixi una seguretat adequada de les dades personals i la seva confidencialitat.
 • Has de saber que prenem totes les precaucions necessàries per a evitar l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels nostres usuaris per part de tercers.

Com s’obtenen dades personals en aquesta web

Les dades personals que tractem ens els facilita sempre el mateix interessat a través dels formularis de contacte habilitats a aquest efecte en la nostra web.

Amb quina finalitat tractem les teves dades personals?

Som conscients del valor que té per a tu la privacitat de les teves dades personals. Per això, només tractem les teves dades personals per a enviar-te la informació sol·licitada, gestionar els productes o serveis sol·licitats i, quan ens autoritzis, remetre’t informació i publicitat de les empreses pertanyents a NIU RURAL SL que pugui ser de el teu interès.

En cas d’estar interessat a treballar amb nosaltres, la finalitat del tractament no serà una altra que la de gestionar les bases de dades de candidats per a cobrir vacants existents o per a futurs processos de selecció de les empreses pertanyents a NIU RURAL S.L..

Nostres empreses tenen presència en algunes de les principals xarxes socials d’Internet (Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, You Tube).A través de les referides xarxes t’informem de les nostres activitats, productes o serveis, entre molts altres continguts, i compartim algunes fotografies preses en els esdeveniments celebrats.

Sempre tenim especial cura a no publicar en la nostra web ni xarxes socials fotos no consentides per l’interessat. No obstant això, si vols que retirem de la nostra pàgina web o xarxes socials alguna fotografia en la qual apareixes, pots fer-ho l’enviament d’un correu electrònic a info@niurural.com, o per escrit a la següent adreça: Carrer Major 15 43428 Les Piles Correu electrònic: info@niurural.coment constar: Nom i Cognoms, fotocòpia del DNI (o document identificatiu equivalent), i indicació expressa de la imatge que desitges que s’elimini.

En cap cas extraurem dades de les xarxes socials per a l’enviament de publicitat, tret que s’obtingués puntualment i expressament el consentiment de l’interessat per a ello.et convidem a consultar les polítiques de privacitat d’aquestes xarxes socials per a conèixer les finalitats d’ús, principalment publicitàries, i de la informació de navegació que pot recollir-se a través dels botons d’acció de l’aplicació.

Quins són els teus drets quan ens facilites les teves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en NIU RURAL SL estem tractant dades personals que ens concerneix, o no.

Les persones interessades tenen dret a:

 • Sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat.
 • Sol·licitar la seva rectificació o supressió.
 • Sol·licitar la limitació del seu tractament.
 • Oposar-se al tractament.
 • Sol·licitar la portabilitat de les dates.
 • Sol·licitar el dret a l’oblit.

Els interessats podran accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a les finalitats que van ser recogites. En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions. En determinades circumstàncies, i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades.

NIU RUAL SL deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

També podran sol·licitar la portabilitat de les seves dades. Qualsevol persona té dret a obtenir informació sobre el tractament que realitzem de les seves dades. Tens a més reconeguts els drets d’accés, rectificació i supressió, limitació del tractament, portabilitat de les dades, oposició i decisions individuals automatitzades; legalment establerts. Pots exercir els teus drets en qualsevol moment mitjançant l’enviament d’un correu electrònic info@niurural.com, o per escrit a la següent adreça: Carrer major, 15 43428 Les Piles..

En qualsevol cas, a la sol·licitud per a l’exercici de qualsevol dels drets, l’interessat hauràs d’adjuntar còpia del DNI o document similar, a fi de verificar la identitat del sol·licitant; i especificar el dret o els drets que desitges exercir.

Dret d’accés: Se t’informarà sobre si estem tractant o no les teves dades personals i, en tal cas, tindràs dret a obtenir còpia de les dades personals objecte de tractament; així com tota la informació relativa al tractament.

Dret de rectificació: Rectificarem les dades personals inexactes i/o completarem les dades personals incompletes ateses les finalitats del tractament.

Dret de supressió: Suprimirem les teves dades i, en conseqüència, deixarem de tractar-los. Has de tenir en compte que, en alguns casos, les dades personals poden ser necessaris per a la prestació del servei encomanat, o en compliment d’una obligació legal del responsable. En aquests casos, no podrem suprimir-los i t’informarem degudament.

Dret de limitació del tractament: Pots sol·licitar la limitació del tractament en els casos legalment previstos. Per exemple, per a la formulació, l’exercici o la defensa de reclamacions.

Dret de portabilitat de les dades: Quan sigui tècnicament possible, transferirem les dades personals directament a un altre responsable que ens designi l’interessat a aquest efecte.

Dret d’oposició: Deixarem de tractar les teves dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Dret a no ser objecte de decisions individuals automatitzades, basades únicament en el tractament automatitzat, inclosa l’elaboració de perfils, quan produeixin efectes jurídics. Si tens qualsevol dubte sobre l’exercici dels drets, o sobre qualsevol altre aspecte relatiu al tractament de les teves dades personals, pots contactar amb nosaltres per e-mail (info@niurural.com), o mitjançant l’enviament d’una comunicació per escrit a: o mitjançant l’enviament d’una comunicació per escrit a: Carrer Major, 15 43428 Les Piles.

Legitimació per al tractament de les teves dades

La base legal per al tractament de les teves dades és el consentiment que se sol·licita al moment d’enviar el formulari de contacte.

L’oferta prospectiva o comercial de productes i serveis està basada igualment en el consentiment sol·licitat. Tens dret a retirar el consentiment en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

A quins destinataris es comunicaran les teves dades? Si per a proporcionar-te la informació, productes o serveis sol·licitats haguéssim de recórrer a altres empreses o professionals, només els comunicarem la informació estrictament imprescindible perquè realitzin la seva comesa i se’ls prohibeix utilitzar aquesta informació amb cap altra finalitat.

Per al bon funcionament de la companyia, determinats serveis els tenim encomanats a terceres empreses i/o professionals a qui els comuniquem només les dades necessàries per a l’execució de la seva comesa (assessoria legal i comptable, serveis informàtics i de manteniment web, prevenció de riscos laborals, etc.).

A més, algunes eines que utilitzem per a gestionar les teves dades són contractades a tercers: Hosting: Allotjat i gestionat per1&1 Ionos SE es una empresa alemana de telecomunicaciones con sede central en Montabaur (Alemania). Google Analytics: un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l’oficina principal de la qual està en 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, els Estats Units (“Google”). Google Analytics utilitza “cookies“, que són arxius de text situats en el teu ordinador, per a ajudar-nos a analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web.

La informació que genera la cookie sobre el seu ús d’aquesta web (incloent-hi la teva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els seus servidors. L’ús de les eines de Google suposa una transferència internacional de dades als Estats Units, però tal com reconeix la mateixa Agència Espanyola de Protecció de Dades, Google ofereix un nivell de protecció adequat en el marc de l’Escut de Privacitat UE-els EUA (Privacy Shield). Les dades que ens facilites estaran situats en els servidors de AFX Solutions dins de la UE. C

ap de les empreses pertanyents a NIU RURAL SL no ven, lloga ni cedeix dades de caràcter personal a tercers que puguin identificar a l’usuari, ni el farà en el futur, sense el consentiment previ.

Per quant temps conservarem les teves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran durant el temps estrictament necessari per a complir amb la finalitat per la qual es van recaptar, per a complir amb una obligació legal i/o mentre no se sol·liciti la seva supressió per l’interessat. Navegació

Al navegar per aquesta web es poden recollir dades no identificables, que poden incloure, adreces IP, ubicació geogràfica (aproximadament), un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs, i altres dades que no poden ser utilitzats per a identificar a l’usuari. Entre les dades no identificatives estan també els relacionats als teus hàbits de navegació a través de serveis de tercers. Aquesta web utilitza els com a servei d’anàlisi de tercers: a Google Analytics. Utilitzem aquesta informació per a analitzar tendències, administrar el lloc, rastrejar els moviments dels usuaris al voltant del lloc i per a recopilar informació demogràfica sobre la nostra base d’usuaris en el seu conjunt.

Exactitud i veracitat dels dates

Siempre procurem que les dades que tractem siguin exactes i estiguin actualizados.no obstant, l’usuari és l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades facilitades a través dels formularis de contacte, i es compromet a mantenir-los degudament actualitzats. S’exonera a NIU RURAL de qualsevol responsabilitat sobre aquest tema.

Correus comerciales

Cap de les empreses pertanyents a NIU RURAL, SL no realitza pràctiques de SPAM, per la qual cosa no enviem correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’usuaris.

En conseqüència, en cadascun dels formularis haguts en la web, l’usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment exprés per a rebre publicitat i informació de les empreses pertanyents a NIU RURAL SL amb independència de la informació comercial puntualment sol·licitada.

Join our email list to receive our latest listings and sales reports

Add your favorite form plugin